Μετά τον Ευαγγελισμό, τα ΜΑΤ απειλούν τους νέους στο στέκι του Τηγανίτη στο Ηράκλειο – Δείτε βίντεο από το χώρο – Έκκληση για βοήθεια

Η υποψηφιότητα του άλλοτε αρχηγού της ΕΛΑΣ στο δημο Ηρακλείου φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη σε διάφορους στην πόλη και μετά την επέμβαση στην κατάληψη του Ευαγγελισμού, τώρα μάλλον βάζουν και άλλους στόχους! Σύμφωνα με πληροφορίες τα ΜΑΤ το απόγευμα της Δευτέρας πολιόρκησαν το στέκι του “Τηγανίτη” στην οδό Σκορδυλών στην Αγία Τριάδα.

Τόσο πολίτες που ενημερώθηκαν όσο και νέοι και νέες που βρέθηκαν στον χώρο έκαναν έκκληση για βοήθεια από τους πολίτες καθώς, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, τα ΜΑΤ ετοιμάζονταν για επέμβάση μέσα στον ιδιωτικό και μικρό χώρο.

“Καλούμε τον κόσμο μας να πλησιάσει το χώρο με προσοχή και να απαιτήσει την απομάκρυνσή τους”, αναφέρει ο Τηγανίτης στην ανάρτησή του, στην οποία μάλιστα έκανε λόγο για 2 προσαγωγές.

Κόσμος έσπευσε στο σημείο για την υπεράσπιση του Στεκιού, με τους αλληλέγγυους να απωθούν τις δυνάμεις των ΜΑΤ και να τους τρέπουν σε φυγή.

Δείτε: Hράκλειο: Η στιγμή που ο κόσμος διώχνει τα ΜΑΤ από το Στέκι του Τηγανίτη – Μεγάλη συγκέντρωση (Βίντεο)

Δείτε και τη σχετική έκκληση από το σωματείο του “Τηγανίτη”

ΔΕίτε βίντεο από τον χώρο με τα ΜΑΤ να έχουν αποκλείσει άνευ λόγου και αιτίας τις εγκαταστάσεις του Τηγανίτη

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkaterina.tsoukala%2Fposts%2Fpfbid07dYJJK9FC6nk8KLBQJzFj4jyVc6FVQsyEDeb5ejEzRrkS5UhacoghpweeTz6jBu8l&show_text=true&width=500

Φωτο:  ImageOnline / Κώστας Μεταξάκης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί